Home
Pijnloos definitief ontharen Tandsieraden en Bleken met Zoom
Preventieve kinder- tandheelkunde en Mondhygiene Kalknagel laser behandeling / Ouderdomsvlekken verwijderen
# Contact
Tarieven Persberichten
     
Kalknagel verwijdering met laser   Ouderdomsvlekken verwijdering met laser
     
Behandeling met laser van de kalknagel/schimmelnagel
Een kalknagel of schimmelnagel is een verdikte, brokkelige of verkleurde nagel, veroorzaakt door een infectie met een huidschimmel. De schimmel komt in de huid door bijvoorbeeld een besmette badkamer-, sauna- of zwembadvloer. Nagelschimmel gedijt het beste in warme vochtige gebieden zoals in sportschoenen. Mede daarom zijn de teennagels veel vaker aangetast dan de vingernagels.Doormiddel van een Q switched laser is het mogelijk de schimmel te vernietigen. Het is dan wel van essentieel belang dat de behandelaar weet welke instellingen bij welke nagel worden gebruikt.

Tijdens de gratis intake wordt er gekeken naar uw nagels en wordt de behandelprocedure doorgenomen. Indien nodig krijgt u eventueel het advies eerst naar de pedicure te gaan om de nagel zo dun mogelijk te krijgen. De laser behandeling is dan vele malen effectiever. De laser zorgt voor een grote hoeveelheid energie in de schimmel waardoor deze wordt vernietigd.

U heeft 1 tot 4 behandelingen nodig voor een goed resultaat. Er wordt een interval tussen de behandelingen aangehouden van 3-5 weken.

Aangezien kalknagels besmettelijk zijn is het aan te raden alle nagels van de voet te behandelen ook als er nog geen schimmelaandoening zichtbaar is.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door mw. W.H. Rodenburg, gediplomeerd Laser Safety Official.

Behandeling van de kalknagel vanaf 10 euro per nagel per behandeling.
 
Voor en na kalknagels
 
 
Sub-titel

Binnenkort
 
 
 
 
 
Paramedische Kliniek Gooi & Vechtstreek | Overmeerseweg 13 | 1394 BC Nederhorst den Berg | Tel. 0294 - 252 714 | Mail ons
Webdesign | IS-Design                                                                      Webhosting | IS-Hosting