Home
Pijnloos definitief ontharen Tandsieraden en Bleken met Zoom
Preventieve kinder- tandheelkunde en Mondhygiene Kalknagel laser behandeling / Ouderdomsvlekken verwijderen
# Contact
Tarieven Persberichten
     
Tandsieraden   Bleken met Zoom
     
Tand diamant plaatsen
U leest het goed... Tanddiamantje!

De nieuwe mode voor jong en oud, om op een artistieke manier iets bijzonders van uw tanden te maken. Tand diamant is een versiering die speciaal ontwikkeld is voor tanden. Tand diamant beschadigd uw tanden niet. De versiering wordt op dezelfde manier op de tanden bevestigd als orthodontische brackets - een procedure die al sinds lange tijd gebruikt wordt.

Wij wensen u een briljante lach toe!Het tanddiamantje word met een speciale lijm vastgezet op de tand, en is tijdelijk. Het blijft zo lang aanwezig als u zelf wilt. Zo wordt het aangeraden om de eerste 24 uur geen koolzuurhoudende dranken te drinken. Het tanddiamantje geeft geen schade aan uw tand, is pijnloos en binnen 5 minuten geplaatst.
 
 
Meer zelfvertrouwen dankzij een wittere glimlach!
De producten die u koopt bij de drogist kunnen niet op tegen de kracht van professionele bleekproducten, de geavanceerde formules of de zekerheid dat uw mondhygienist/tandarts de kennis heeft om veilig te bleken.Wij maken gebruik van een technisch geavanceerd systeem voor het wit maken van tanden Philips Zoom! Het is veilig, effectief en geeft direct resultaat. In ongeveer een uur worden uw tanden aanzienlijk witter.

Kelly van der Veer
Ook Kelly van der Veer is zeer tevreden met het Zoom bleek resultaat!


Het actieve ingrediŽnt van de door de Philips Zoom! lamp geactiveerde gel is waterstofperoxide. Bij de afbraak van deze stof komt zuurstof vrij, dat in het tandglazuur en tandbeen dringt en de moleculen die zorgen voor de verkleuring afbreekt zonder de structuur van de tanden aan te tasten. De Philips Zoom! lamp activeert de waterstofperoxide en helpt deze stof bij het binnendringen in het tandoppervlak. Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van de Philips Zoom! lamp de effectiviteit van de gel met 40% of meer verhoogt, wat gelijk staat aan een gemiddelde verbetering van acht a negen tinten lichter. (vita schaal)
 
Procedure
Het wordt aanbevolen de tanden goed te laten reinigen, voordat u aan de Philips Zoom! behandeling begint.

Eerst worden uw lippen en tandvlees afgedekt, zodat alleen uw tanden nog zichtbaar zijn. Vervolgens wordt gel op uw tanden aangebracht die speciaal ontwikkeld is voor gebruik in combinatie met de Philips Zoom! lamp. Deze versterken elkaar in het afbreken van de vlekken en verkleuringen op uw tanden. Zodra de gel op uw tanden is aangebracht, wordt de lamp boven de tanden geplaatst. Dit duurt 15 minuten. Daarna wordt de oude gel verwijderd, nieuwe aangebracht en de lamp opnieuw geplaatst. Dit wordt in totaal drie keer herhaald.

De Philips Zoom! procedure schrijft voor dat al het zachte weefsel in en rond de mond wordt beschermd. De mondhygiŽnist/tandarts moet erop toezien dat alle blootgestelde huid en weefsel wordt geÔsoleerd. De patiŽnt draagt tijdens de behandeling een speciale beschermingsbril.
 
Na de behandeling
Het eerste uur na de behandeling mag u niet eten of drinken. Gedurende 24 uur is het verstandig rekening te houden met het gebruik van kleurstoffen en producten waar veel zuur in zit. U krijgt hier een uitgebreide uitleg over.
 
Wat is de oorzaak van tandverkleuring?
Er zijn vele oorzaken. Vaak heeft verkleuring van de tanden te maken met genetische oorzaak en leeftijd. Daarnaast zijn kleurstoffen in voedingsmiddelen maar ook roken een reden van verkleuren. Ook inname van bepaalde antibiotica of overdadige hoeveelheden fluoride tijdens de tandvorming kan verkleuringen veroorzaken.
 
Hoe lang blijft het resultaat van het bleken zichtbaar?
Als u na het bleken van uw tanden enkele eenvoudige instructies voor de verzorging van uw tanden opvolgt, zullen uw tanden altijd lichter blijven dan ze waren. Voor een optimaal en blijvend resultaat kunt u het beste twee keer per dag poetsen en regelmatig flossen. Indien na verloop van een aantal jaren de kleur wat terugloopt is het mogelijk nogmaals de bleekprocedure te herhalen of een gedeelte daarvan, touch-up.
 
 
 
 
 
Paramedische Kliniek Gooi & Vechtstreek | Overmeerseweg 13 | 1394 BC Nederhorst den Berg | Tel. 0294 - 252 714 | Mail ons
Webdesign | IS-Design                                                                      Webhosting | IS-Hosting